Ons team

Ons team bestaat uit drie gedreven krachten met jarenlange ervaring in de autobranche. Zij staan voor u klaar.
 

Geert Heppenhuis
Geert Heppenhuis is de eigenaar van Via autobeheer, welke hij in 2009 overnam van Emile Berkvens. Hij heeft meer dan 30 jaar ervaring de autoleasebranche, onder andere met inkoop, verkoop, accountmanagement en uiteenlopende managementfuncties bij diverse grote leasemaatschappijen. Door zijn ruime werkervaring is hij in staat om zich van begin tot eind met alle aspecten van het wagenparkbeheer bezig te houden. Zo blijft hij altijd op de hoogte van wat er binnen de organisatie gebeurt.

 

moniqueMonique Greven
Monique Greven is al vanaf 2003 werkzaam bij Via autobeheer en kent met haar 18 jaar ervaring alle ins en outs van het bedrijf. Ze is verantwoordelijk voor de operationele en commerciële taken en heeft de leiding over de verkoop binnendienst. Ze is aanwezig op maandag, woensdag en donderdag.


anjoAnjo Kersjes
Anjo Kersjes werkt sinds 2011 bij Via autobeheer en is verantwoordelijk voor de financiële administratie en operationele taken. Zij brengt meer dan 30 jaar werkervaring in wagenparkbeheer met zich mee. Anjo is aanwezig op dinsdag, donderdag en vrijdag.