Corona maatregelen – Dienstverlening Via autobeheer

Corona maatregelen – Dienstverlening Via autobeheer

Gezien de corona maatregelen in ons land willen wij u vanuit Via autobeheer graag informeren over onze voorzorgsmaatregelen. Natuurlijk houden wij ons ook aan de richtlijnen van het RIVM en heeft dit invloed op onze werkzaamheden. Op dit moment werkt Anjo vanuit ons kantoor in Leende en werken Monique en Geert vanuit huis. We hebben alle afspraken met klanten en leveranciers afgezegd om verdere besmetting en risico’s te vermijden. Om dit op te vangen gebruiken we alle beschikbare technische middelen, zoals video- en teleconferencing, om de reguliere werkzaamheden normaal door te laten gaan en de continuïteit van Via autobeheer te waarborgen. Onze leveranciers en partners hebben soortgelijke maatregelen genomen.

Wat betekent dit voor u?

Door alle maatregelen kunnen operationele processen vertraging oplopen, hiervoor vragen we uw begrip. Vooralsnog zijn de autodealers, schadeherstelbedrijven en autoverhuurbedrijven in Nederland geopend en worden auto’s (indien mogelijk) gewoon geleverd. Ook onderhoud en reparaties worden gewoon uitgevoerd.

De autofabrikanten produceren hun auto’s wereldwijd. PSA (Opel, Peugeot, Citroën en Fiat) sluiten hun fabrieken voor minimaal 2 weken. Ook Volkswagen beperkt de productie. Daarnaast worden grenzen gesloten, wat voor logistieke problemen zal gaan zorgen. Dit heeft dus invloed op de levertijden van auto’s die in backorder staan én nog te bestellen auto’s.

En verder…

Zoals u zult begrijpen is bovenstaande informatie een momentopname, iedere dag kunnen er zaken wijzigen. Zodra er nieuwe ontwikkelingen zijn zullen wij u uiteraard direct informeren. Met ons team doen wij er alles aan om uw wagenpark en uw medewerkers mobiel te houden, zoals u van ons gewend bent. Met de inzet van ons allemaal gaat dit zeker lukken, we hopen dat deze crisis snel achter de rug is. Uiteindelijk vinden wij het boven alles belangrijk dat iedereen gezond blijft en wensen wij u veel sterkte en succes.

Indien u vragen hebt over bovenstaande dan horen wij het uiteraard graag!

Met vriendelijke groet,

Team Via autobeheer

Geert Heppenhuis

Monique Greven

Anjo Kersjes